بررسی زوایای وکیل تجدیدنظر قبل از اجرای احکام کیفری

از آنجایی که امکان وجود خطا و اشکال در هر مسئله ای وجود دارد، پس کاملا طبیعی است که در رابطه با موضوع پرونده های حقوقی مختلف نیز امکان بروز خطا وجود داشته باشد. در چنین مواردی معمولا وکیل تجدید نظر خواهی تنها کسی است که می تواند به افراد کمک کند تا بتوانند برای احقاق حقوق خود اقدام نمایند.
یکی از راه های احقاق حق تجدیدنظرخواهی از آرای محاکم مدنی میباشد .در امور حقوقی به صراحت قانونگذار در ماده 35 قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379 اصل را بر این امر گذاشته است است که وکیلی که در دعوای بدوی شرکت کرده است هیچ حقی نسبت به طرح دعوا در مرحله تجدیدنظرخواهی ندارد مگر اینکه در وکالت نامه بدین امر تصریح شده باشد و در دعاوی خانواده هم اصل از همان اصول آیین دادرسی مدنی تابعیت میکند و بنابراین باید در وکالت نامه وکیل تجدید نظر این عبارت که حق دارد در مرحله تجدیدنظر فعالیت کند درج شود و ضمانت اجرای این امر این است که وکیلی که در وکالت نامه حق تجدیدنظر خواهی در آن درج نشده باشد موجب می شود که با قرار رد دعوا دادگاه به دلیل عدم سمت در دعوا میشود.
شرایط درخواست دادگاه تجدید نظر چیست؟
در امور کیفری و در امور مدنی، این شرایط عبارتند از:
ادعای عدم اعتبار مستندات دادگاه
ادعای فقدان شرائط قانونی شهادت شهود
ادعای عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی
ادعای عدم صلاحیت قاضی یا دادگاه صادر کننده رأی
ادعای مخالف بودن رأی با موازین شرعی یا مقررات قانون.
در چه شرایطی می توان تقاضای تجدیدنظر داد؟
همانطور که ذکر شد، هم در امور مدنی و هم در امور کیفری امکان تقاضای تجدیدنظر وجود دارد، به این صورت که معمولا تقاضای تجدیدنظر به یکی از دلایل زیر درخواست می شود:

فرد مستندات ارائه شده در دادگاه را معتبر نداند.
شهادت شهود فاقد شرایط قانونی بوده باشد.
قاضی نسبت به دلایل ابرازی توجه نکرده باشد.
از وکیل دادگاه تجدید نظر نظر فرد، قاضی صلاحیت کافی را نداشته و یا دادگاه صادرکننده ی رای اینطور بوده باشد.
رای با موازین شرعی و یا مفاد قانونی تضاد داشته باشد.
هر وکیلی به صرف داشتن پروانه وکالت نمی‌تواند ادعا نماید که وکیل تجدید نظر است و توانایی پیش بردن پرونده را در مقطع تجدیدنظر دارد.

اگر به دنبال یافتن بهترین وکیل تضمینی برای تجدیدنظر هستید ما به شما وکیل محمدرضا مهری بهترین وکیل برای تجدیدنظرخواهی را معرفی مینماییم.

وکیل برای تجدیدنظر مانند احیای بیماری است که دچار ایست قلبی شده و بایک شوک نبض حیات وی جریان پیدا می‌کند.

وکیل برای تجدید نظر به قدری حیاتی است که اگر به موقع وکیل تجدیدنظر به داد تجدیدنظرخواه نرسد راه دفاع برای پرونده وی برای همیشه بسته خواهد شد.

و دیگر باید به دنبال اما و اگرهای اعاده دادرسی باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *